Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Palvelut

 

Tarjoan traumapsykoterapiapalveluja sinulle, joka olet kokenut elämässäsi joko yksittäisiä- tai toistuvia traumatapahtumia. Voit myös hakeutua asiakkaakseni, jos koet tarvitsevasi psykoterapiaa muun psyykkisen oireilun tai vaikean elämäntilanteen vuoksi. Psykoterapia voi olla lyhytkestoista, muutamasta käynnistä muutamaan kuukauteen kestävää, tai pitkäkestoista, vuosien mittaista psykoterapiaa. 

 

 

Vaihtoehtoja traumapsykoterapian toteuttamiseksi:

 

Kelan kuntoutuspsykoterapia (16-67-vuotiaille)

Kela järjestää kuntoutuspsykoterapiaa 16-67-vuotiaille. Kuntoutuspsykoterapiassa Kela korvaa asiakkaalle osan terapiakustannuksista. Lisätietoa kuntoutuspsykoterapiasta voit lukea Kelan sivuilta. Jos et ole oikeutettu Kelan kuntoutuspsykoterapiaan, on psykoterapia mahdollista toteuttaa joko maksusitoumuksella tai itsemaksavana asiakkaana.

 

Nuorten psykoterapia (12-15-vuotiaille)

Alle 16-vuotiaiden psykoterapia on mahdollista toteuttaa joko lääkinnällisenä kuntoutuksena sairaanhoitopiirin, kaupungin/terveyskeskuksen maksusitoumuksella tai itsemaksavana asiakkaana.

 

EMDR-terapia

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) on terapeuttinen lähestymistapa, jota käytetään yleisesti psyykkisten traumojen hoidossa. EMDR on monivaiheinen ja hyvin asiakaskeskeinen hoitotapa, joka on alkujaan kehitetty traumaperäisen stressihäiriön (PTSD) ja traumatisoituneen muistin hoitamiseen. Nykyisin EMDR-terapiaa käytetään myös mm. lentopelon, uhkapelin, erilaisten suorituspaineiden, ahdistuksen, surun, persoonallisuushäiriöiden, fobioiden ja paniikkihäiriöiden, sekä onnettomuuksien ja luonnonmullistusten aiheuttamien muistojen hoidossa. Käytän EMDR-terapiaa yhtenä terapiamenetelmänä sovitusti asiakkaan kanssa osana hoitosuunnitelmaa.

 

 

Muut palvelut:

 

Työnohjaus

Tarjoan yksilötyönohjausta psyykkisesti oireilevien ihmisten auttajille traumapsykoterapeuttisesta viitekehyksestä käsin.

 

Koulutus

Voit kysyä mahdollista koulutusta trauma- ja kriisityöhön liittyen.